Annoncer

UDLEJNING AF FLAG

Udlejning pr dag for en stander m. 3 flag 150.- kr.

Udlejning pr dag for to standere m. 6 flag 250.- kr.
[se mere >>]

LOPPEMARKED

i og ved butikken lørdag d. 6. maj 2017

se aktuelle tilbud i butikken >>

 • Du er her:
 • Forside
 • 90 år og stadig aktiv Y's Men

  18.10.2017

  Af: Christian Iver Petersen

  Jørgen Jørgensen er medlem af Nørre Rangstrup Y´s Mens Club og det har han været i mange år. Ja Jørgen har været med helt fra klubben blev chartret i 1973, altså 44 år.

  Onsdag d. 4. okt. kunne Jørgen så fejre rund fødselsdag. Han fyldte 90 år!

  Jørgen er meget aktiv i klubbens Genbrugsbutik, han kender til møbler og har forstand på træ i alle dets afskygningen om det er fyrretræ, teak, eg eller palisander. Han kan rådgive om skuffer der klemmer eller stole der knirker. Hvis ikke det er nok med et råd, så kommer tingene med hjem på værkstedet.

  Nu er det sådan at hver torsdag formiddag, mødes en del af Y´s Mens klubbens medlemmer i Genbrugsbutikken i Østergade, Toftlund. Der flyttes nye vare ind i butikken og tingene sorteres og prismærkes. Der bliver gjort rent og pænt. Torsdag d. 5. okt. var så en speciel torsdag hvor fødselaren havde sørget for rundstykker m.m. til  formiddagskaffen. Der blev sunget fødselsdags sang og gratuleret.  Det er første gang klubben kan fejre et medlem der fylder 90 år.

  På billedet ses Jørgen Jørgensen med hans ægtefælle Maren. De kunne i august måned fejre Krondiamantbryllup, 65 års bryllupsdag.  Det blev fejret ved en stor fest for familie naboer og venner, her var klubbens medlemmer med ledsagere inviteret. 

  Netsalg i Y’s Men's genbrug i Toftlund 

  Af: Bent Andersen

  I genbrugsbutikken har vi fra den 1. april 2016 til 31. marts 2017 solgt for over 51.000 kr. via netsalg.

  Vi har mellem 15 til 20 annoncer på DBA (Den Blå Avis). Vi har også en hjemmeside www.genbrug.ysmen.dk hvor vi en til to gange om måneden lægger ca. 30 til 40 billeder ud.

  Vi burger også Facebook til at dele billeder som vi har lagt ud på DBA. Det vi sælger ad denne vej er bl.a. teaktræ-, mahonia- og designer møbler samt store skænke, dukker og smykker.

  Vi har ikke kun kunder som kommer fra nærområdet men så lang som fra Herning, Aarhus, Odense, København, ja selv fra Falster. Vi har dog også kunder uden for landets grænser. Vi har kunder i Norge, Rumænien og sågar Sydafrika.
  Kunder som kommer langvejs fra, sender vi varerne til. De betaler fragt og varen via MobilePay inden vi sender. 
  Vi har også haft besøg af en opkøber fra Berlin. Ham har vi haft besøg af 2 gange. Han købte flere af de store skænke vi havde. 
  Vi deler gerne vores visitkort ud til vores kunder så de kan følge os på nettet og dele det med andre. Det er fast person som styrer netsalget. 
  Når så varen skal udleveres uden for åbningstider er vi 6 som bor 5. min fra butikken, så den klarer vi også.

  NØRRE RANGSTRUP Y´S MENS CLUB donerer 210.000 KR.

  Nørre Rangstrup Y´s Mens klub kunne for nylig fejre uddeling af overskuddet fra klubbens genbrugsbutik. 210.000 kr. blev donneret til en række lokale og internationale formål. KFUM, FDF, LM, Soldatermissionen, Idrætsforeningens kunstgræsbane og flere andre formål.

  Klubbens præsident Martin Hansen kunne i sin velkomst se tilbage på et fantastisk år i genbrugsbutikken og det var med en vis stolthed han nævnte beløbet, som er den største uddeling i klubbens historie. 

  Repræsentanter for en del af modtagerne, som ses på billedet, havde taget mod invitationen til at være med på uddelings aftenen. Danmission var repræsenteret ved Gerda Melchiorsen, som fortalte om organisationens arbejde. Gerda er tidligere præst i Toftlund, så hun var vel nærmest på hjemmebane. Et godt foredrag om en god sag. 

  Tak for en god aften !

  Kik forbi genbrugsbutikken på Østergade 56 i Toftlund !

  ..vi arbejder på at kunne uddele penge til næste år igen ...måske lidt flere endda